Hei dere, og god onsdag!
Nå som Pia på prøve er live ser det ut til at onsdag blir ny vloggdag, bestemt i samråd med noen trofaste lesere – takk for hjelpen😍 I ukas får dere da altså være med på skirennet jeg gikk i helgen, i tillegg til havregrøtmekking (som jeg fikk en trillion spørsmål om på Instagram) og når jeg gjester podcasten @powerladiespodcast, for å nevne noe. Håper dere liker den – kom gjerne med feedback, spre gjerne budskapet, og ikke glem å like, gi tommel opp, kommentere og trykke abonner😘
Neste utfordring er jeg i gang med as we speak, som riktignok dreier seg om noe ganske annet.. jeg skal nemlig holde en teamteach i step (!!!!!) med Sølve Sundrehagen på ShapeUp Convention 16. februar.
I går var jeg med å kjøre igjennom programmet 100%. Jeg vlogget underveis, så dere får se deler av moroa i vloggen om en uke, og ja.. jeg tror dere kommer til å le, for å sirre´sånn. MEG og step-time – hvordan skal dette gå?!! Nesten så jeg angrer på at jeg takket ja til utfordringen. Nesten😅
Meen.. hvis Sølve og alle andre stepinstruktører kan, så.. kan vel jeg å😃 Øve, øve, øve, øve. ØVE!
God onsdag🧡
Oj, har aldri hørt om den podcasten. Må sjekkes ut! Når kommer episoden du er med i?
Den kom ut på torsdag, så bare å sjekke ut 😀
Hei nydelige deg ♥️
Kan jeg spørre hvor lang altså hvor høy du er?
Jeg er 1.70 🙂
såååå heldig med været da! heia deg!:)
I knoow, superdigg!
For en herlig film å se, Pia, du er RÅ 😍
Hyggelig å høre, jeg liker at du liker 😀
Hei,
Er det mulig å lage havregrøten som tradisjonell kjøleskapsgrøt i stedet for å koke opp i ettertid? Altså ta havregryn, rugmel, edikk og melk og evt litt eggehvitte, la det stå over natta i kjøleskapet. Vil rugmel og eddik da ha en positiv effekt, eller forsvinner fordelene med rugmelet og eddiken om du ikke varmer det opp til slutt?
Hmm, det vet jeg ikke rett og slett – jeg opplever at gryna, og blandingen generelt, blir til mer om man varmebehandler den, men hvordan det påvirker næringen vet jeg dessverre ikke.