Når kroppen sier stoppKlokka er halv åtte, og jeg teller den femte timen på sofaen. Før de fem timene lå jeg i senga, kun avbrutt av Paracet-inntak, te-drikking, mailbesvarelse og snapping for Telenor (bloggejobben sover aldri, haha). Det kjennes ut som om nervesystemet mitt ligger utenpå kroppen, hodet dunker konstant og i magen har jeg kramper. Som du sikkert skjønner har jeg blitt sjuk, og det er egentlig det eneste formålet med dette innlegget – å meddele at jeg har blitt syk, og at bloggen er tilbake for full pupp når jeg er frisk igjen.

IMG_3813 IMG_3823

Men helt fri, det kan man ikke ta – ikke har man lyst til det heller. Man kjenner uten tvil et ansvar ovenfor de som klikker seg inn, og er det noe jeg hater, så er det følelsen av å ikke levere. Noe sier meg at det er litt derfor jeg ligger her også… hehe. Vel, etter å ha rundet den siste sesongen av Bloggerne (kan ikke episode 17 komme nååå) føler jeg meg bedre – når Anna Rasmussen sitter der og blogger med tre kids på armen, Komikerfrue får Ørjan til å blogge når hun skal på Farmen, og Annijor skriver seg gjennom den ene depresjonen etter den andre…

Ja, da klarer søren meg jeg å blogge noen setninger jeg å, sjuk eller ei.

Når det er sagt – jeg tror sjukleriene kommer som et resultat av et litt for høyt tempo de siste månedene, og nå sier kroppen ifra. Takk for det kroppen – jeg hører hva du sier, og tar til meg infoen. På tide å justere tempoet litt ned, med et overstående mål om å få både energi og prestasjon på topp. Det blir bra.

Men inntil da finner du meg på sofaen, omringet av smertestillende, Netflix, dau Pepsi Max og en haug med ullpledd. #livet

 

 

 


2 svar på “Når kroppen sier stopp”

  1. Å nei, så leit. Masse god bedring! Nå er det bare å gi kroppen masse restitusjon og god næring. Jeg er akkurat på føttene igjen etter en hard influensarunde selv, merker fortsatt at jeg er litt ekstra sliten og trøtt. Får bare prøve å være tålmodig og ikke utsette kroppen for ekstra belastning. Apropos dette, har du noen tips til hvordan man kommer i gang med trening igjen etter 2 uker med infeksjon og sengeleie? Hvordan er det lurt å legge opp/trappe opp? 🙂

    Igjen – god bedring, flotte Pia.
    Malin

    • Pia Seeberg

      Tusen takk fine du. Du har helt rett, restitusjon og næring er nøkkelen her nå. Du, utrolig godt spørsmål, og noe jeg kan tenke meg at mange lurer på – ok om jeg sparer spørsmålet ditt til et eget innlegg? Tusen takk for fine ord og et godt spørsmål 🙂 Ha en super dag videre!¢€€¢€$¢

Legg igjen et svar

XHTML: Du kan benytte disse taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>